Welkom op onze website!

 

Sinds 2001 zijn wij de trotse bezitters van een Bearded Collie. Daarvoor hebben we al verschillende honden gehad, maar nooit eerder dit ras.

We vielen op de Bearded Collie vanwege het lieve karakter, de altijd aanwezige vriendelijkheid, vrolijkheid en het bijzonder mooie uiterlijk.

"No-Nonsense's Allpurpose" (Lindsey) was onze eerste beardie. Geboren in 2001 en veel lief en leed mee mogen delen, ze was een hele bijzondere Beardie en tevens de roedelleidster. We missen haar enorm. Zij heeft de prachtige leeftijd van 16 jaar behaald maar dat maakt het afscheid niet minder moeilijk.

In 2005 hebben we een lief en mooi teefje gekocht bij Nancy Mackay. Multi Kampioen "Lovely Miracle Kayley of Magic Mika" (Kayley). Kayley heeft zich op gebied van show en behendigheid flink bewezen! Nederlands Kampioen, NL Jeugdkampioen, NL Veteranenkampioen, Belgisch Kampioen, Duits Club en Duits VDH Kampioen en Internationaal Kampioen. B1 klasse behendigheid met promotiepunten voor de B2 maar inmiddels is ze met pensioen. Wanneer je 13 bent mag dat ook wel.

Op 08-08-08 is onze eerste Telling Tail geboren: "Telling Tails Told You First" (Disney), een prachtige dochter van onze Kayley waar we stapelgek op zijn. Ze is inmiddels Nederlands Kampioen, Nederlands Jeugdkampioen, Nederlands Veteranen Kampioen, Rheinlandsieger, Duits VDH en Duits Club Kampioen en heeft zo al meermalen geweldig gepresteerd! Ook zij is nu actief in de gehoorzaamheid en behendigheid. En eind 2012 heeft zij haar eerste nestje gekregen, 6 prachtige puppies van Howard en in 2014 ook 6 mooie puppies samen met Rodney. In de behendigheid loopt ze nu in de veteranenklasse maar plezier heeft ze nog alsof ze een jonge hond is.

Op 16 januari 2012 is onze jongste beardie, Molly geboren "Telling Tails Million Dollar Baby", de dochter van Kayley en dus halfzus van Disney. Zij is niet dol op shows maar op de paar shows waar zij aan heeft meegedaan heeft ze super gepresteerd. Het liefst sport ze, gehoorzaamheid en vooral behendigheid waarmee ze in de 2e graad loopt. Dit jaar starten we ook met gehoorzaamheids wedstrijden. We genieten van deze fanatieke dame. Molly heeft in 2015 een nestje van 5 pups gehad met Oscar en we hopen dat ze eind juni weer pups zal gaan krijgen, dit keer van een knappe Zweedse heer Assar genaamd. Spannende tijden weer!

Op deze website leest u alles over onze Bearded Collies, wat ze meemaken, de shows, sport, foto's en nog veel meer.

We zijn lid van alle drie de Nederlandse Bearded Collie Clubs/verenigingen en fokken volgens de zwaarste reglementen van de clubs. Tevens zijn we lid van de Belgische Bearded Collie Club.

We zouden het erg leuk vinden als u een berichtje achterliet op ons gastenboek!

Veel plezier op onze website en wie weet tot gauw!

 

Marieke van Wouw en Bep van Wouw-van Geest

Dikke beardieknuffels van Disney, Kayley en Molly !

 

 

 

 

Wij zijn lid van:

 

© 2011 Mijn-eigen-website.nl