Puppies

8 weken oud

(Onderstaande beertjes geven de weeknummers aan)

15 - 09 - 2014

De puppies zijn inmiddels 8 weken oud en zijn allemaal voorzien van nieuwe baasjes. We hebben weer geboft met fijne gezinnen waarin de schatjes opgenomen gaan worden. Een aantal puppies zijn inmiddels al vertrokken en nog een aantal zijn nog hier ivm vakantie e.d. van de nieuwe eigenaren. De pups zijn de afgelopen periode veel op pad geweest voor socialisatie en ook de pups die wat langer blijven zullen van genoeg socialisatiemomenten worden voorzien. Ze lopen al netjes mee aan het lijntje en reageren amper nog op luidruchtig verkeer. We zijn meerdere keren naar winkelcentra geweest in Zoetermeer. Ook zijn ze op de markt geweest en afgelopen weekend zijn we met de overgebleven pups naar intratuin en de kinderboerderij geweest. Met dit prachtige weer genieten ze ook van het spelen in de tuin en ook daar horen ze genoeg geluiden van buiten. Van de baasjes van de pups die al vertrokken zijn hebben we ook al de eerste bericht gehad. Het gaat supergoed met ze en wij zijn reuze blij met deze goede berichten! De weken zijn voorbij gevlogen maar het wordt nu tijd dat de puppies op avontuur gaan, de grote wereld in met hun nieuwe baasjes. We wensen iedereen ontzettend veel geluk en plezier toe met hun nieuwe pup en hopen nog heel veel goede berichten te mogen ontvangen. Lieve speciale puppebeestjes...we hebben jullie vanaf dag 1 al in ons hart gesloten en wat een heerlijk stel zijn jullie. Prachtige hondjes met stuk voor stuk lekker ondernemende maar vooral lieve, innemende karaktertjes. Mams Disney en paps Rodney en wij uiteraard ook zijn trots op jullie en hopen dat jullie gezond en gelukkig oud zullen worden bij jullie nieuwe families. We komen jullie zeker opzoeken over niet al te lange tijd! Dikke knuffel van ons allemaal!!

Puppie 1, "Telling Tails Something Special" zwart teefje, gewicht 4980gr. Roepnaam: Bijou

Puppie 2, "Telling Tails Simply Special" zwart teefje, gewicht 5280gr. Roepnaam: Charlie

Puppie 3, "Telling Tails Extra Special" zwart reutje, gewicht 5080gr. Roepnaam: Beau Oliver

Puppie 4, "Telling Tails Quite Special" zwart reutje, gewicht 5110gr. Roepnaam: Robin

Puppie 5, "Telling Tails Very Special" zwart teefje, gewicht 4520gr. Roepnaam: Philipine Pip

Puppie 6, "Telling Tails Really Special" zwart teefje, gewicht 4740gr. Roepnaam: Effie

We dachten dat Molly niet meer door de tunnel zou passen, maar niets is minder waar ;-)

En een filmpje van Molly met de pups

 

 

We zijn met de puppies naar het winkelcentrum geweest. We kregen hulp van Erna en Ron want met 6 pups op pad is best wel een uitdaging ;-)

Natuurlijk hebben we er een klein filmpje van

 

 

Ook zijn we naar de markt geweest

En we hebben ze regelmatig ook nog wat speurwerk gegeven. Een snuffelkleed van Bloesemdroom waarin brokjes verstopt zijn. Dit was de 1e keer dat ze het mochten proberen, het bleken natuurtalenten ;-)

 

En nog wat bezoek voor de pups. Lola is helemaal gelukkig met haar nieuwe hondenvriendinnetje Charlie

En ook David en mams Roos vinden haar erg leuk

De laatste momenten samen...

 

 


 

 

 

Rodney

Disney

Wij zijn lid van:

© 2011 Mijn-eigen-website.nl