Puppies

5 weken oud

(Onderstaande beertjes geven de weeknummers aan)

03 - 05 - 2016

Het gaat nu hard, over 3 weken vertrekken de eerste pups en tot die tijd krijgen we het nog druk zat. De puppies slapen minder lang en zijn een stuk ondernemender. Onderling maken ze al goed uit wie de baas is en samen ontdekken ze de voor hun nieuwe wereld buiten. Het wennen ging zo makkelijk, heerlijk zo'n ondernemend nest! Met de mooie dagen in het vooruitzicht kunnen ze lekker gaan genieten in de tuin. Van de week zullen we de schommel ook gaan ophangen, maar niet teveel prikkels in 1 keer. Het balansbord en kussen is erg in de smaak bij de pups, super voor de ontwikkeling van hun balans en spieren. De schommel zal gaan helpen tegen o.a. wagenziekte maar ook daar is het als balansoefening ook prima geschikt voor. De adventurebox zal deze week ook zijn intrede gaan doen. Meer daarover volgende week. Er zijn nog 2 pups beschikbaar, een reutje en een teefje voor leuke actieve baasjes. Neemt u gerust contact op indien u interesse heeft. Veel plezier met de foto's en filmpjes van deze week!

Puppie 1, zwart teefje, gewicht 2250gr.

Puppie 2, zwart reutje, gewicht 2820gr.

Puppie 3, bruin reutje, gewicht 2370gr.

Puppie 4, zwart reutje, gewicht 2960gr.

Puppie 5, zwart teefje, gewicht 2510gr.

De zusjes samen op de fotoshoot:

Best vermoeiend zo'n fotoshoot ;-)

Ook de broertjes mochten samen op de foto:

Echte fotomodellen zijn het

Met broers en zussen tegelijk geprobeerd maar dat lukte niet (handen tekort ;-) ) Maar uiteraard hebben we nog meer foto's gemaakt van het mooie stel deze week:

Na het slapen weer lekker spelen (nr 5)

Ron en Erna kwamen ook op puppiebezoek. Zo verleidelijk die wolbaaltjes maar ze hielden zich in vanwege hun ouwetje Murray thuis. Wie weet over een poosje...

Ook Gaby kwam met Norina en Elisah weer even lekker puppieknuffelen

Mama!! Kom je nog melk brengen?? (nr 1)

Kijk mij eens even zitten (nr 4)

Hey daar komt ze! (nr 1 en 2)

Nr 2

Mama's melk komt wat minder vaak en dat lossen we op door lekker vlees te geven (KVV van Carnibest en Carnivoer)

Als je hoofd maar in balans ligt

Nr 3

Nr 4

Rianne kwam op visite vanuit de UK. Zij en Mal fokken al jaren bearded collies onder de naam Malandex. Belle's papa (de opa van de pupjes) is Ch.Malandex Xactly Right for Kemelstowe. Een prachtige reu uit schitterende lijnen. De pupjes vond ze erg mooi en ze zag er wel Malandex bloed in. We mogen trots zijn volgens haar. Dat waren we al maar horen we graag natuurlijk.

We zijn ook enorm verwend met een UK goodiebag voor zowel de 4 als 2 voeters. Nogmaals ontzettend bedankt voor het bezoek en de verwennerij Rianne!

Nr 5

Lekker languit relaxen en een dutje doen (nr 1)

Lekker hangen op het balansbord, clowntje nr 5

Bommel (nr 3) ook weer lekker aan het spelen

Melk van mama is toch wel het allerlekkerst hoor!

Voor het eerst buiten...ze waren nauwelijks onder de indruk. Vrijwel meteen gingen ze op onderzoek uit (staat ook op een aantal filmpjes)

Even de tunnel proeven...misschien is die eetbaar ;-)

Kijk, vanaf het balanskussen kunnen we de tuin nog beter overzien

Tante Molly wilde ook met de puppies knuffelen...of liever gezegd was het andersom en Molly ging lekker erbij in de tunnel liggen

Een aantal filmpjes van de eerste keer in de tuin en lekker smullen van het vlees en nog 1 van verleden week, wat een verschil in grootte alweer.

 

Omdat nr1 een wat langzamere eter is ten opzichte van de rest en snel afgeleid is en haar broers en zussen alles wegjatten :-) laten wij haar apart uit een bakje eten. Zo weten we dat ze in elk geval voldoende binnen krijgt.

 

 

Voor het eerst naar buiten...hoe spannend!! Mwah valt eigenlijk wel mee, het is vooral leuk!!

 

 

 

 

 


 

 

 

Belle

Crush

 

Wij zijn lid van:

© 2011 Mijn-eigen-website.nl