Puppies

5 weken oud

20 - 02- 2012

De puppies zijn nu 5 weken oud. Ze hebben afgelopen week weer een ontworming gehad en hebben naast de brokkenpap ook vers vlees gekregen, wat ze super lekker vinden! Inmiddels ligt er een tunneltje in de puppieren waarmee ze kunnen spelen. Zonder enige aarzeling gingen ze er doorheen, zo leuk om te zien!! Disney speelt nu ook heel veel met de puppies. Ze klimmen en klauteren over haar heen en trekken aan haar vacht wat ze allemaal prima vindt! Zo schattig om ze met elkaar te zien spelen!! We hebben afgelopen week tussentijds de puppiepagina week 4 aangevuld met wat schattige filmpjes van de puppies. Deze week zullen we dat ook gaan doen. We hopen op een beetje aardig weer (droog, niet te koud) zodat de puppies voor het eerst naar buiten kunnen. Uiteraard wachten we met de echte wandeling aan de riem buiten totdat ze geënt zijn, wat gaat gebeuren als ze 6 weken oud zijn. Verder groeien ze uitstekend, krijgen we steeds meer van hun geweldige karaktertjes te zien en zijn we helemaal verliefd op deze schatjes!! Er zijn nog een paar puppies beschikbaar. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

We hebben natuurlijk de wekelijkse foto's weer gemaakt, waar iedereen met smart op wacht. Lastiger was het deze week om iets leuks weer te verzinnen, maar eigenlijk zijn alle tierelantijnen overbodig, de puppies maken uiteindelijk de foto's door zo schattig te poseren!!We konden weer niet zo goed kiezen uit de foto's dus maar weer wat extra's geplaatst ;-) :

Puppie 1, zwart teefje, gewicht 2160gr.

Puppie 2, zwart reutje, gewicht 2170gr.

Puppie 3, zwart reutje, gewicht 2520gr.

Puppie 4, bruin reutje, gewicht 2540gr.


Puppie 5, bruin reutje, gewicht 2410gr.

Puppie 6, zwart teefje, gewicht 2380gr.

Puppie 7, zwart teefje, gewicht 2390gr.

Puppie 8, zwart reutje, gewicht 2720gr.

Puppie 9, zwart reutje, gewicht 2350gr.

Afgelopen week hebben we ook nog wat foto's gemaakt in de ren, terwijl ze aan het spelen waren. Inmiddels zijn ze al flink gegroeid wat aan de weekfoto's nu wel te zien is ;-)

Ze klauteren over Disney heen, die vindt het helemaal geweldig om met de kleine pupjes te spelen.

DEEL 2 van deze week

Deze week ook nog wat nieuwe foto's gemaakt. Ze groeien als kool en gaan echt op ontdekking uit.

Hierbij nog een filmpje van de puppies terwijl ze lekker smullen van het vlees

 

Een aantal puppies slaapt maar een paar zijn nog heerlijk aan het spelen

 

Ze mochten vandaag voor het eerst naar buiten en dat was toch wel spannend hoor!!

Wat andere foto's van de puppies

En weer een foto van Disney met de puppies

En weer een leuk filmpje van Disney met de puppies 

 

 

 

 

Wij zijn lid van:

© 2011 Mijn-eigen-website.nl