Nieuws 2012 en ouder

31-12-2012

De puppies zijn 1 week oud. Nieuwe foto's en filmpjes staan op de puppiepagina in week 1. We wensen daarnaast iedereen een fantastisch 2013 toe!!

26-12-2012

We hebben geweldig nieuws!! Disney is een trotse mama geworden van 6 schitterende puppies!! Zie de puppiepagina voor meer informatie. In week 0 staan de foto's van de pasgeboren reutjes en teefjes.

12-12-2012

Het dagboek van Disney's zwangerschap is weer up to date en de pagina foto's: wandelingen is aangevuld met een mooie sneeuwwandeling.

04-12-2012

Weer een update in het dagboek van Disney's zwangerschap op de pagina Puppieplanning.

19-11-2012

Geweldig nieuws gekregen van de dierenarts vandaag!! Disney verwacht puppies!!! We zijn zo blij!! Zie de pagina Puppieplanning voor meer info over Disney's zwangerschap.

13-11-2012

Afgelopen zondag waren we met 4 Telling Tails en onze knappe Lindsey op de Belgische Bearded Collie Kampioens Clubmatch in Merksem, keurmeester Ann Andrews uit de UK. Het was een supergezellige dag...we hebben genoten!! Onze kanjers hebben fantastisch gepresteerd!! Finley, TT One In A Million behaalde een 3e plaats met een Uitmuntend terwijl hij best wel stout was deze dag. Charley, TT Give Me Credit presteerde waanzinnig goed en werd 2e geplaatst met ook een prachtige Uitmuntend!! Nhoa, TT Too Expensive was voor het eerst op show en werd ook knap 2e met een Uitmuntend!! Molly, TT Million Dollar Baby werd 1 Uitmuntend geplaatst en daarnaast nog Beste Jeugdhond van de Show! Tevens deden alle Telling Tailtjes mee in de Groepsklasse waar ze Beste Groep van de Show werden!! Lindsey, No-Nonsense's Allpurpose mocht ook weer eens mee in de veteranenklas en behaalde met haar 11 1/2 jaar ook 1 Uitmuntend!! Jemig wat trots zijn we op de prestaties van alle onze kleine kanjers en hun baasjes!!! Karin Kammenga-Rijnen, Erna Lindhout, Wendy van de Wouwer en Karin van Coolwijk, hartelijk bedankt voor de hulp bij het voorbrengen en/of showklaar maken van de hondjes!! Alle baasjes van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten!! Hierbij een impressie van de dag, de prachtige foto's zijn gemaakt door Rianne v.d. Hoef en Petra Bonny:

Telling Tails Give Me Credit "Charley" 2U Jeugdklas

Telling Tails One In A Million "Finley" 3U Jeugdklas

Hier stond Finley nog....

Stoute Finley lekker bezig op zijn rug...is toch veel leuker dan netjes staan??!! ;-)

Ok, vooruit dan loop ik ook nog eventjes mee....

Telling Tails Million Dollar Baby "Molly" 1U Jeugdklas en tevens Beste Jeugdhond van de Show!!

Molly aan de wandel en Nhoa zit erachter netjes te wachten

Telling Tails Too Expensive "Nhoa" 2U Jeugdklas!!

No-Nonsense's All Purpose "Lindsey" 1U Veteranenklas!!

Beste Veteranen Reu en Lindsey strijden voor beste Veteraan

Telling Tails Beste Groep van de Show!!

De beste Jeugdreu en onze Molly strijden voor beste Jeugdhond van de Show!

Yeah!! Molly heeft gewonnen!!!

06-11-2012

Update op de pagina Puppieplanning!! Als alles goed gaat hopen we vlak voor kerst op een prachtig nestje puppies van onze allerliefste Disney!!

03-11-2012

Vandaag zijn we op de Internationale Hondenshow in Bleiswijk geweest met Finley en Molly. Finley werd 1e in zijn klasse en behaalde zijn 1e punt van het jeugdkampioenschap. Gefeliciteerd Erna en Ron met dit prachtige resultaat! Molly werd 3e geplaatst. Zij heeft inmiddels ook een eigen pagina op onze site, kijk maar bij "onze beardies". Van zowel Finley en Molly heb ik een filmpje gemaakt van vandaag:

Finley:

 

Molly:

 

05-09-2012

Ok, een beetje aan de late kant, maar goed die weekenden zijn dan ook slopend! Maar we hebben weer fantastisch nieuws want afgelopen zaterdag waren we op de Kampioensclubmatch van de Nederlandse Bearded Collie Club. 3 puppies van ons laatste nestje deden mee, Finley (Telling Tails One In A Million), Charley (Telling Tails Give Me Credit) en Molly (Telling Tails Million Dollar Baby). Eerst mochten Finley en Charley strijden voor beste puppie reu. We hadden Kim Hoeks gevraagd om Finley voor te brengen wat ze fantastisch deed!! Kim, nogmaals bedankt voor je hulp!!! Beide heren kregen een mooi rapport van de Zweedse keurmeester Johan Andersson en werden "veelbelovend" beoordeeld. Charley won nipt van zijn broertje Finley en mocht door voor beste pup. Molly werd ook beoordeeld door dezelfde keurmeester en kreeg net zoals haar broers een prachtig rapport. Ze versloeg de andere teefjes in haar klasse en werd beste puppieteef. Toen mochten broer en zus strijden voor beste pup van het ras, Charley liep fantastisch en won welverdiend! 's Middags werd Disney (Telling Tails Told You First) in een sterke en grote fokkersklasse door de Engelse keurmeester Kim Evans beoordeeld maar helaas niet geplaatst. Wel werd ze "uitmuntend" beoordeeld en ook zij kreeg een geweldig rapport dus we waren dik tevreden!! Karin van harte gefeliciteerd met je kanjer Charley!! Ron en Erna, jullie lekkere ventje Finley deed het super samen met Kim op zijn allereerste show!! Er zijn ook nog wat foto's gemaakt, wel moeilijk om te kiezen, dus daarom misschien wat veel geplaatst hier. Maar ja, we zijn dan ook zo trots op al deze kanjers en het is tenslotte onze eigen site ;-)

Charley

Finley

Charley

Finley

Finley

Charley

Molly en 2 andere puppies in haar klasse

Molly

Molly

Disney

Disney

Disney

28-08-2012

Wat een geweldig weekend hebben we gehad!!! Zondag waren we met Disney (Telling Tails Told You First) en Molly (Telling Tails Million Dollar Baby) op de show in Bergheim (Duitsland) waar Mevr. Sontje Peplow keurde (D). Wat een geweldig dag was het!! Molly werd weer Beste Puppie van het Ras waarna ze in de erering wederom Beste Puppie van de Show werd!! Zoooo waanzinnig trots zijn we op deze kleine muis, zo goed presteren op haar 2e show ooit!! En dan als slagroom op de taart, onze Dizzelnizzelnie...oftewel Disney!! Wat een prachtige en superlieve meid is het toch!! Ze liep super door de ring en zorgde er zo voor dat de keurmeester gewoonweg niet om haar heen kon en werd daarvoor beloond met een 1e plaats en tevens Beste van het Ras!!!! Wauw!!! En toen kregen we ook nog fantastisch nieuws van Karin vanaf de show in Rotterdam waar Charley (Telling Tails Give Me Credit) ook Beste Puppie van het Ras werd!! En ook vanuit Schotland geweldig nieuws van Rianne en Mal, want daar behaalde Joe (Malandex Xceedingly Good JW) de papa van Molly en Charley het CC en Beste van het Ras!! Allemaal nogmaals van harte gefeliciteerd met de prachtige resultaten!! Deze dag nemen ze ons nooit meer af...echt genieten!!

Molly

Molly

Molly

Molly

Disney

Disney

Disney

Disney

08-08-2012

Vandaag is het de 4e verjaardag van ons nestje uit 2008!! Disney, Sara, Marley, Kessie, Wolle, Guus en Yellow, allemaal van harte gefeliciteerd!! Dikke knuffels van ons allemaal!!

07-08-2012

Zondag waren we met Disney (TT Told You First) en Molly (TT Million Dollar Baby) op de show in Gelsenkirchen (D) samen met Karin en haar beardies Dommel en Charley (TT Give Me Credit). Wat een fantastische dag was dat!!! De allereerste show voor de puppies en wat goed hebben ze gepresteerd!! We hadden een Ierse keurmeester Mevrouw Brenda Doyle genaamd. Charley werd door haar verkozen tot Beste Puppiereu en Molly werd Beste Puppie van het Ras. 's Middags in de erering werd ze door een andere keurmeester (Monique van Brempt, B) zelfs gekozen tot beste puppie van de show!!!! Wauw wat zijn we trots!! Disney werd 1e in de kampioensklas en is hiermee nu ook Duits Club Kampioen!! Bovendien werd ze in de eindkeuring gekozen tot Reserve Beste van het Ras!! Tjonge wat een dag!!! In 1 woord Geweldig!!

Charley

Keurrapportje van Charley:

Nice slate puppy, good proportions, good front and rear angulations, nice topline, lovely dark eye and pigment, correct bite, carrying tail a little high today.

Molly

Keurrapportje van Molly:

I liked this one today - just my cup of tea.
Super puppy with gorgeous expression, lovely femenine head, lovely topline, very well constructed throughout.
Super lenght of tail.
I would like to take her home, if she would fit into my suitcase.

Charley en Molly

Disney

Keurrapportje Disney

Stylish girl in beautiful coat and condition today.
Lovely strong headwith melting expression coming from dark eye and pigment.
Love her outline and good angulation front and rear, moved well today, very well presented.

Molly voor Best in Show:

De winnaars:


13-07-2012

Vandaag ontvingen we officieel per post het bericht dat Disney (TT Told You First) Duits VDH kampioen is! We zijn zo trots op die lieve dame!!

Verder hebben we leuke foto's ontvangen van Finley op vakantie in Heyd (B). Finley (TT One In A Million) is op de foto's 5 maanden oud:

Finley is druk bezig met het wisselen van zijn melktandjes...deze wortel is dus een fijn kauwspeeltje voor de gevoelige kaak!

Finley heeft zwemles gekregen op vakantie en toen hij het eenmaal door had was hij haast niet meer uit het water te krijgen ;-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

En we kregen ook onderstaande foto's van Charley (TT Give Me Credit). Wat een grote kerel wordt hij al hè!!

Deze bal is haast groter dan Charley zelf!! Maar trots dat hij ermee is!!!

09-07-2012

Op 30 juni heeft Wilbert Ebben met zijn beardie Bryce (Telling Tails Stardust) geweldig gepresteerd op de behendigheidswedstrijd in Venlo! Vandaag ontvingen wij het bewijs daarvan, een filmpje van dit mooie foutloze rondje op het vast parcours!! Bryce werd 7e en behaalde flink wat promotiepunten. Van harte gefeliciteerd!!! Natuurlijk willen we iedereen het filmpje laten zien:

 

 

04-07-2012

Janey is vandaag 2 jaar oud geworden en heeft dit samen met Diana en Yellow op het strand gevierd!! Van harte gefeliciteerd meisje!!

17-05-2012

Ik heb nog geen tijd gehad om dit fantastische nieuws hier te plaatsen, maar afgelopen weekend zijn we naar de Internationale Hondenshow in Dortmund geweest en dat bleek meer dan de moeite waard!! Op zaterdag was de Europasieger Show en Disney (TT Told You First) mocht in de openklas meedoen. Ze deed het meer dan fantastisch want ze behaalde de 1e plaats met een prachtig keurrapport en met een dubbel Duits CAC!! Hiermee is zij Duits Kampioen VDH geworden!! Echt een prestatie waar we apetrots op zijn!! Op zondag werd ze 4e met een heel mooi rapport en een uitmuntende beoordeling wat bij deze keurmeester al een prestatie op zich is. Ze gaf namelijk meerdere kampioenen die dag een zeer goed! Daarom waren we wat zenuwachtig en hebben weleens beter gelopen samen...Maar desalniettemin kijken we terug op een fantastisch weekend en hebben we super leuke mensen daar ontmoet!! We hebben een mooi filmpje van Disney's keuring op zaterdag...de schat doet het geweldig!! De onderstaande foto's zijn gemaakt door Monja Leuckemeier van Tolkiens Dream Bearded Collies in Duitsland. Nogmaals bedankt voor de mooie foto's!!

 

 

16-05-2012

De puppies van Kayley's 2e nestje in 2010 zijn vandaag 2 jaar oud geworden. Van harte gefeliciteerd Laila, Benji, Milo, Bruce, Bryce, Blizzy en Gijs!! Een extra dikke verjaardagsknuffel van jullie mama Kayley...

05-04-2012

De puppies hebben allemaal een baasje gevonden.

Van de baasjes van Nhoa (TT Too Expensive) ontvingen we onderstaande paasfoto, zo toepasselijk en leuk!!

19-03-2012

De puppies zijn vandaag 9 weken oud. Deze 2 schatten van puppies (Molly en Boef) zijn nog op zoek naar lieve baasjes. Op de puppiepagina staan nog meer foto's.

18-03-2012

We hebben al wat leuke berichtjes en foto's mogen ontvangen van de nieuwe eigenaren:

Nhoa in haar nieuwe huis met haar nieuwe vriendinnetje Fhara. Ze liggen heerlijk te slapen samen...

Charley met zijn nieuwe grote vriend Dommel:

Finley met zijn nieuwe grote voorbeeld Murray:

13-03-2012

De puppies zijn gisteren 8 weken oud geworden. Een aantal puppies zijn reeds vertrokken naar hun nieuwe eigenaren. Het is ontzettend moeilijk om afscheid te nemen maar we zijn heel blij met de nieuwe pupeigenaren die de puppies een fantastisch huis wilden bieden. Twee puppies zijn nog steeds op zoek naar lieve baasjes. Ook al zorgen we ervoor dat deze puppies gesocialiseerd worden, toch merk je dat ze toe zijn aan hun nieuwe huis en aandacht van een gezin alleen voor henzelf. Telling Tails Priceless (teefje) en Telling Tails Can't Buy Me Love (reutje) zijn beschikbaar. Neemt u contact met ons op wanneer u interesse heeft in 1 van deze puppies. Kijkt u op de puppiepagina week 8 voor nieuwe foto's en filmpjes.

08-03-2012

Er zijn nog 2 lieve puppies beschikbaar, 1 teefje en 1 reutje. (zie onderstaande foto's). Indien u interesse heeft in een puppie, neemt u dan contact met ons op, wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met ons en onze beardies.

05-03-2012

Vandaag zijn de puppies 7 weken oud. De tijd gaat supersnel!! De puppies zijn gevaccineerd, ontwormd en hebben hun eerste aangelijnde wandelingen al gehad. Deze week zullen we verder gaan met socialiseren. Einde van de week gaan we onder andere naar de basisschool met ze zodat ze ook op een andere locatie met kinderen kunnen socialiseren. Ze worden steeds vrijer en ondernemender en daar maken we bij het socialiseren gebruik van! "Tante" Lindsey wandelt samen met de puppies buiten, zij is een geweldig voorbeeld voor de kleintjes die trots naast haar rondstappen. Echt ideaal zo'n handige hulp daarbij!! Op dit moment is er nog 1 reutje en 1 teefje op zoek naar een lief baasje. Schroom niet om te bellen wanneer u interesse heeft in een puppie uit dit nestje. De nieuwe foto's en filmpjes staan weer op de pagina onder beertje 7...het schiet al op!!

27-02-2012

De afgelopen week is weer voorbij gevlogen en de pupjes zijn nu 6 weken oud! Er staat deze week veel voor de puppies op het programma. Vandaag zijn ze gechipt dus zijn de namen eindelijk aan de hondjes gekoppeld. Komende donderdag worden de puppies gevaccineerd door de dierenarts, dus gaan de puppies dan ook voor het eerst met de auto. Verder zullen ze ook weer hun 2 wekelijkse ontworming gaan krijgen. En als het weer niet te koud is zullen zeker weer vaak in de tuin te vinden zijn. Dus al met al een drukke week voor ze!! Er zijn nog een paar puppies beschikbaar. Neemt u contact met ons op voor meer informatie. Natuurlijk hebben we ook deze week weer nieuwe foto's gemaakt. Ze zijn weer te zien op de puppiepagina wanneer u op beertje 6 klikt.

23-02-2012

We hebben flink wat nieuwe foto's en video's onderaan de puppiepagina van 5 weken geplaatst. Ze zijn onder andere voor het eerst buiten geweest. Wat spannend was dat!

20-02-2012

De puppies zijn nu 5 weken oud. Ze hebben afgelopen week weer een ontworming gehad en hebben naast de brokkenpap ook vers vlees gekregen, wat ze super lekker vinden! Inmiddels ligt er een tunneltje in de puppieren waarmee ze kunnen spelen. Zonder enige aarzeling gingen ze er doorheen, zo leuk om te zien!! Disney speelt nu ook heel veel met de puppies. Ze klimmen en klauteren over haar heen en trekken aan haar vacht wat ze allemaal prima vindt! Zo schattig om ze met elkaar te zien spelen!! Verder groeien ze uitstekend, krijgen we steeds meer van hun geweldige karaktertjes te zien en zijn we helemaal verliefd op deze schatjes!! Er zijn nog een paar puppies beschikbaar. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

17-02-2012

Het is knuffeltijd!!!! Hoe kan je deze schatjes nu weerstaan???!!! Er zijn meer filmpjes geplaatst op de pagina van week 4.

 

 

 

13-02-2012

De puppies zijn nu 4 weken oud en hebben inmiddels meer ruimte gekregen om te spelen want we hebben de puppieren neergezet. Het worden echt steeds meer hondjes nu! Ze hebben de afgelopen week voor het eerst vaste voeding gekregen, brokkenpap om precies te zijn. Dat is echt smullen geblazen voor de puppies, het liefst springen ze met beide voorpoten in de voerbak en zitten ze daardoor helemaal onder!! Met een washandje en handdoek zien ze er daarna weer picobello uit ;-) Er zijn nog enkele puppies beschikbaar, neemt u contact op voor meer informatie.

De stamboomnamen zijn inmiddels ook bekend. Het thema van dit nestje is:

"Money can buy a dog, but only love will wag it's tail!"

Natuurlijk hebben we ook deze week weer nieuwe foto's gemaakt, dit keer met het thema "Valentijnsdag". Ze zijn weer te zien op de puppiepagina wanneer u op beertje 4 klikt.

 

06-02-2012

Vandaag zijn de puppies 3 weken oud geworden. Ze hebben enorme stappen gemaakt. Ze lopen nu veel beter, de oogjes en oortjes zijn echt bij allemaal open en ze beginnen nu ook te spelen met elkaar, een prachtig gezicht! We hebben weer foto's gemaakt, dit keer met een winters thema. Ook is er een filmpje van de puppies gemaakt. Ze zijn te zien op de puppiepagina wanneer u op beertje 3 klikt.

31-01-2012

Gisteren zijn de puppies 2 weken oud geworden. Ze maken nu gigantische sprongen in hun ontwikkeling. De oogjes gaan open, ze zijn op hun pootjes proberen te gaan staan en voortbewegen. We hebben weer veel nieuwe foto's geplaatst via de puppiepagina bij beertje nummer 2.

23-01-2012

De puppies zijn al 1 week oud. Op de puppiepagina zijn nieuwe foto's van de schattige puppies toegevoegd aan de pagina met het beertje nummer 1.

19-01-2012

Kayley kreeg post vandaag vanuit Groot Brittannië, van niemand minder dan de vader van haar puppies Joe!!!

Er zat een hele mooie en lieve kaart in voor Kayley en 9 lieve puppiespeeltjes, voor iedere pup 1!

Kayley vindt ze prachtig, en zodra de puppies gaan spelen zullen ze zeker veel plezier gaan hebben met al dit leuks! Lieve Joe, namens Kayley en alle lieve kleine puppenkinderen een hele dikke knuffel als bedankje!! En ook aan je baasjes die het voor je op de post hebben gedaan ;-)

17-01-2012

Eindelijk, de puppies zijn geboren!!! De bevalling viel niet mee maar het resultaat mag er zijn!! 9 schitterende puppies!! Kijk op de puppiepagina voor de foto's!! Indien u interesse heeft in een puppie uit deze mooie combinatie neemt u dan contact met ons op.

 

 

Lola

Boef

 

© 2011 Mijn-eigen-website.nl