Puppies Kayley 2012

Alle puppies van ons nestje in januari 2012 hebben lieve baasjes gevonden. Momenteel heeft Kayley's geweldige dochter Disney een nestje. Zie onze pagina Puppies voor meer informatie.

In de nacht van 15 op 16 januari zijn de puppies van Kayley en Joe geboren!! De bevalling was zeker niet makkelijk, maar het resultaat mag er zijn, 9 puppies totaal: 6 reutjes waarvan 2 bruin en 4 zwart en 3 zwarte teefjes! Klikt u op de beertjes om de foto's en filmpjes van afgelopen weken te kunnen zien:

Alle puppies hebben inmiddels baasjes gevonden

Van de baasjes van Nhoa (TT Too Expensive) ontvingen we onderstaande paasfoto, zo toepasselijk en leuk!!

We zijn naar Scheveningen geweest voor een eerste ontmoeting met zee en strand!!

Molly en Boef lekker aan het spelen in het park

De trotse ouders zijn:

Multi Ch. Lovely Miracle Kayley of Magic Mika (Kayley)

en

Malandex Xceedingly Good JW (Joe)

stamboom

Malandex Xceedingly Good JW
Ch.Ciopar Flash Fisichella Ch.Diotima Sea Wolf at Ramsgrove JW
Arranbrae Just Maybe JW
Ch.Malandex Xquisit JW Ch.Otterswish O'Connor
Moonhill Moving Image
Ch.Lovely Miracle Kayley of Magic Mika
Ch.Beardie Connections Connor Boy the Hill's of Chiara
Ch.Beardie Connections Yoni
Ch.Happy Bavarian Magic Mika's Special Lady Ch.Double Scotch Black Falconer
DJch.Double Scotch Blue Kept for Happy Bavarian

 

Klik hier voor stamboom met foto's

Gewicht en taille-omvang van Kayley gedurende haar zwangerschap:

Date
Weight
Waist
13-12-2011
20,6kg
53cm
16-12-2011
20,9kg
54cm
24-12-2011
22,5kg
57cm
29-12-2011
23,4kg
58cm
02-01-2012
25,0kg
61,5cm
06-01-2012
25,6kg
66cm
09-01-2012
26,3kg
67cm
12-01-2012
27,6kg
68cm

 

Dagboek zwangerschap Kayley

13 - 01- 2012

Dit is misschien wel de laatste update tijdens Kayley's zwangerschap. Nog steeds geen puppies in aantocht...Kayley is nog rustig hoewel ze nu veel hijgt en niet meer graag naar buiten wil. De puppies bewegen volop en dat is ook best vermoeiend voor haar. We gunnen Kayley zo veel mogelijk rust en controleren regelmatig of haar lichaamstemperatuur daalt, wat een indicatie is dat de geboorte van de puppies eraan zit te komen. We wachten vol spanning en gaan er vanuit dat bij de puppies nu de "puntjes op de i" worden gezet ;-) Maar oooohhh wat duurt dat wachten toch lang!!

07 - 01- 2012

We zijn inmiddels weer zo'n 1,5 week verder en we hebben heerlijk in Drenthe vakantie gevierd met alle hondjes. Zoals je kunt zien heeft Kayley ervan genoten!! Je kunt zelfs haar dikke buikje zien ;-)

Nieuwjaarsnacht hebben we voor het eerst de puppies voelen bewegen, heel zachtjes en licht. Inmiddels zijn ze heel duidelijk voelbaar en lekker actief!! De laatste week breekt aan en het wordt echt spannend nu!! Kayley heeft het wel al een stuk zwaarder, dat is wel te merken. Ze snurkt tijdens het slapen en een wandeling gaat ook allemaal wat rustiger aan...Haar buikje is ook enorm gegroeid en het is nu heel goed te zien dat ze in verwachting is. Dit weekend gaan we de werpkist neerzetten zodat ze al kan gaan wennen daaraan. Zo maken we ons langzaam op voor al het moois wat gaat komen.

25 - 12 - 2011

Kayley's buikje groeit goed. Ze moppert zo nu en dan, dus kennelijk bewegen de puppies al wel, helaas is dit voor ons nog niet te voelen...Kayley neemt het er wel van, lekker op bed liggen wat normaal gesproken eigenlijk niet mag ;-)

12 - 12 - 2011

We hebben vanavond geweldig nieuws gekregen!! Kayley is echt zwanger!! Nu gaan we ons pas echt verheugen op de puppies die gaan komen!!

Indien u interesse heeft in een puppie, neemt u dan (vrijblijvend) contact met ons op.

15 - 11 - 2011

Op 12 november zijn we voor het weekend naar Engeland afgereisd voor Kayley's romantische date met Joe. Op deze ochtend van de 12e november hebben we een progesterontest gedaan (dat was dag 7 van de loopsheid) en toen we 's middags de uitslag kregen, bleek dat Kayley al erg hoog zat qua waarde van de progesteron in het bloed: 9. Vanaf waarde 10 begint het juiste moment voor de dekking. Dus we moesten ineens op dat moment alles regelen om naar Engeland te gaan, zo vroeg hadden we het niet verwacht! Om 's avonds 12u (11u UK tijd) kwamen we aan in het hotel en zijn daarna meteen doorgereden naar de het adres van de fokker van de reu die we al zo'n lange tijd op het oog hadden. De reu heet Malandex Xceedingly Good ( roepnaam Joe), een jonge reu, 1,5 jaar, nog midden in zijn jeugdvacht en nu nog erg licht van kleur wat nog gaat veranderen. Deze mooie en lieve beardieboy heeft onlangs zijn Junior Warrant gewonnen en is ook al toegelaten tot het Engelse Dekreuenbestand. Zijn zus Lula heeft niet alleen haar Junior Warrant behaald maar heeft daarbuiten ook nog geschiedenis geschreven door als jongste bearded collie ooit in de UK Engels kampioen te worden. Dit is echt een ongelofelijke prestatie. Zij was ook aanwezig want ze logeerde daar net en tevens de moeder van Lula en Joe ontmoet, allen heel mooi, lief en leuk!! Voor Joe was het de allereerste keer dat hij mocht dekken, maar hij toonde zich een echte heer. Kayley was gek op hem en op zondag zijn we foto's gaan maken waar ze naderhand zoveel interesse toonden in elkaar dat we nog een onderonsje toegelaten hebben ;-) Dus na zo'n mooi liefdesweekend hopen we nu dat alles gelukt is en we half januari een prachtig, maar vooral gezond en lief stel pupjes kunnen gaan verwachten! We gaan de komende weken duimen en hopen over 4 weken met zekerheid te kunnen zeggen of de date geslaagd was. We zullen de site regelmatig gaan updaten en alle nieuwtjes rondom de zwangerschap van Kayley vermelden. Hierbij nog wat foto's van het liefdeskoppel:


Met dank aan Rianne van de Hoef voor het maken van meerdere prachtige foto's van Joe en Kayley!

 

 

Molly

Boef

 

Wij zijn lid van:

© 2011 Mijn-eigen-website.nl